Enkel ansökan - max fem minuter
Kurser som stärker ditt CV
Sök flera jobb med ett klick
Handledning och stöd för dig som är ny
Förslag på jobb som matchar dig

Skapa ett konto för att bli matchad med alla lediga jobb!

Genom att skapa konto kan du enkelt se och söka lediga jobb med ett klick! Du ser direkt vilka jobb som matchar dig och får notiser när nya jobb publiceras.

Din kommun:

Har du redan ett konto? Logga in här!

Viktiga Frågor & Svar när man registrerar sig

Här hittar du svar på vanliga frågor. Behöver du mer support? Vi finns alltid tillgängliga på hej@omsorgsformedlingen.se för att hjälpa dig.

Så snart du fyllt i alla uppgifter och sparat är ditt konto registrerat. Du kommer då kunna se och ansöka lediga jobb som matchar dig. När det finns nya jobb som matchar dig får du en notis på mailen.
Din matchning baseras på hur väl din profil stämmer överens med jobbets önskemål utifrån sex kategorier:

- Ort
- utbildning
- Körkort
- Språk
- Omfattning
- Arbetstider

Du kan när som helst anpassa dina val under min profil.
Du kan när som helst uppdatera din profil via knappen Min profil. När du uppdaterar profilen uppdateras också dina ansökningar.

Däremot kan du inte ändra den hälsning som du skickar med till arbetsgivaren när du söker ett specifikt jobb, så se till att skriva en bra hälsning från start!

OBS: Om ansökan skett via arbetsgivarens egen hemsida kan du inte ändra din ansökan genom att uppdatera din profil. Hör då direkt med arbetsgivaren om det finns möjlighet att ändra eller komplettera ansökan.
Vi listar jobb inom alla olika roller som finns inom äldreomsorgen. Vare sig du är söker sommarjobb, deltid eller heltid. Vi har också lediga jobb som både passar dig med lång erfarenhet och utbildning och dig som aldrig jobbat inom äldreomsorgen tidigare.

Du kan söka alla roller oavsett matchning men för att vara säker på att du passar för jobbet rekommenderar vi att du löser vår guide om olika roller. Där får du information om vilka roller som kräver en viss utbildning och vilka roller du kan söka utan utbildning.

Tips! Alla annonser på Omsorgsförmedlingen visar också om det finns specifika krav för rollen.
Det finns flera saker du kan göra för att maximera din chans att få ett jobb!

En bra profil!
Se till att din profil är väl ifylld och att du har berättat utförligt vem du är på ett trevligt sätt.

Ladda upp dokument
Ladda upp dokument som är relevanta för din profil såsom CV, personligt brev och intyg eller betyg.

Gå vår introkurs
I vår gratis introkurs lär du dig mer om jobb i äldreomsorgen. Genom att ladda upp ditt kursintyg på din profil visar du för arbetsgivare att du har ett genuint intresse. Klicka här för att komma till kursen.

Se över dina matchningskriterer!
Arbetsgivare kommer se hur väl din profil matchar deras jobb. Se över så dina nedanstående val stämmer överens med dina önskemål.

- Ort
- Utbildning
- Körkort
- Språk
- Omfattning
- Arbetstider

Genom att klicka på "Det är okej!" tillåter du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i vårt marknadsföringsarbete.privacy policy.